jueves, 5 de septiembre de 2013

El passat dels Catalan Networks - El pasado de los Catalan Networks

El webcòmic que he començat a publicar aquest mes de setembre, Catalan Networks, té els seus origens al 1996 quan, amb uns amics, vam editar un fanzine de còmics anomenat ¡HOLA! Ke Tal?
Allà és on vaig publicar les 18 págines d'una història dels Catalan Networks que va anar evolucionant per adaptar-se al to de "catxondeo" del fanzine.
Els personatges són gairebé els mateixos i es pot veure la idea inicial de barrejar les llengües que es parlen a Catalunya que també estarà present en el nou webcòmic.

El webcómic que he empezado a publicar este mes de septiembre, Catalan Networks, tiene sus orígenes en 1996 cuando, con unos amigos, editamos un fanzine de cómics llamado ¡HOLA! Ke Tal?

Allí es donde publiqué las 18 páginas de una historia de los Catalan Networks que fue evolucionando para adaptarse al tono más de "cachondeo" del fanzine.

Los personajes son casi los mismos y se puede ver la idea inicial de mezclar las lenguas que se hablan en Cataluña que también estará presente en el nuevo webcómic.


Us deixo a continuació les pàgines publicades al fanzine.
Os dejo con las 6 primeras páginas publicadas en el fanzine.



 











No hay comentarios: